Nieuws

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen onze organisatie?


Like dan zeker onze facebookpagina!

9 uren geleden

Heilige Familie

Afgelopen week zetten onze bewoners de vakantie alvast goed in ⛱. Tijdens onze zomerreceptie genoten ze van cocktails, lekkere hapjes en droomden ze weg naar mooie zandstranden 🏝 en verre landen 🇧🇷🇦🇹🇪🇸🇫🇷 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Heilige Familie

Omslagfoto van Heilige Familie ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 weken geleden

Heilige Familie

Ook wij vernamen via de pers het nieuws dat het zorgpersoneel een horecapremie krijgt van € 300 maar dat door de versnippering van de bevoegdheden het personeel van woonzorgcentra uit de boot valt. Onze verontwaardiging als organisatie is groot.

Wij willen vragen aan de politiek om de woonzorgcentra niet nog eens te vergeten en om bovendien eindelijk werk te maken van de onderfinanciering van onze sector. Anderzijds willen we ook aantonen dat we gelukkig wél op heel wat respect, warmte en steun kunnen rekenen van de buurt, familieleden, kennissen. Want ook dit staat vaak in schril contrast met het beeld dat de media schetst.

Daarom publiceerden we op onze webpagina een open brief, in de hoop gehoord te worden én uit het respect dat wij en bovenal onze medewerkers allemaal verdienen maar nu onvoldoende krijgen.

👉 zorggroepzvb.be/wp-content/uploads/2020/06/Open-brief-woonzorgcentra-vallen-uit-de-boot-onvoorste...
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook