Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Een Mobiel AlarmeringsSysteem kan thuiswonende ouderen helpen. Via meldingen (bv. medicatieherinneringen), een drukknop voor noodgevallen en dwaaldetectie is er altijd hulp binnen handbereik!

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen onze organisatie?


Like dan zeker onze facebookpagina!

8 uren geleden

Heilige Familie

Op woongroep notelaar maakte de bewoners voor de medewerkers een mooie sleutelhanger naar aanleiding van de dag van de zorg! ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 dagen geleden

Heilige Familie

Afgelopen vrijdag kondigde premier Alexander De Croo strengere coronamaatregelen aan om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Cafés en restaurants sluiten voor een maand en de nauwe contacten worden nog verder beperkt tot maximaal 1 persoon. Onze woonzorgcentra zullen gezien de genomen maatregelen én de verdere verspreiding van het virus ook omschakelen van code oranje naar code rood.
Net zoals tijdens de vorige kleurcode blijft het ook nu nog mogelijk voor een partner én de kinderen (of een naaste - wanneer er geen partner of kinderen zijn) om op bezoek te komen. Omdat wij het verloop binnen onze woonzorgcentra verder moeten beperken, vragen wij wel om tijdens deze fase nog maar met 1 persoon tegelijk op bezoek te komen (i.p.v. 2 personen).
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Heilige Familie

Op deze grijze dag kijken we graag nog even terug naar de mooie nazomerdagen in september. Onze bewoners genoten toen van de laatste uitstapjes van het jaar.... ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook